Skatepark Skarszewy

545c7e3df4141_o_medium.jpg

W dzisiejszych czasach skatepark to miejsce aktywnego wypoczynku dzieci i młodzieży – miejsce gdzie można pojeździć, spędzić wolny czas i spotkać się z ludźmi podzielającymi podobną pasję. Niestety, z braku miejsca specjalnie dla nich przeznaczonego, osoby jeżdżące na deskorolce, hulajnodze, rolkach i BMX-ach jeżdżą po publicznych placach i ulicach, niejednokrotnie przyczyniając się do szybszego niszczenia murków, ławek i nawierzchni. Dodatkowo, uprawiając swój sport w miejscach do tego nie przeznaczonych, narażają zarówno siebie, jak i przechodniów, na nieprzyjemności, a nawet niebezpieczeństwo – np. jeżdżąc w pobliżu ulic lub na parkingach, ryzykują potrącenie przez przejeżdżające samochody.

Podpisując, upoważniam Nadia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.