Zmiana firmy cateringowej w SP w Bobrowie

W związku z ponownym wybraniem przez Wójta Gminy Bobrowo firmy cateringowej „OL-MARO”, 87-630 Skępe jako firmy która odpowiedzialna będzie za dożywianie naszych dzieci w naszej szkole wnosimy: PROTEST do tego wyboru oraz PROŚBĘ o zmianę firmy dowożącej posiłki do naszej szkoły w Bobrowie. Posiłki przygotowywane przez firmę OL-MARO nie spełniają oczekiwań dzieci i nas rodziców ,którzy pragną aby dzieci w szkole zjadły smaczny i zdrowy posiłek . W zamian dostajemy często niejadalne słone dania, zepsute skwaśniałe zupy. Zdarzyły się spleśniałe owoce, budynie na podwieczorek które podchodzą mlekiem ponieważ najprawdopodobniej zrobione są dużo wcześniej. Na podwieczorek np. jogurt naturalny plus jabłko w całości dla przedszkolaka tez nie jest spełnieniem marzeń dzieci. Kolejny przykład podwieczorku: parę chrupków kukurydzianych i mini jogurt.

Czekaliśmy z nadzieją na nowy rok i zmianę wyżej wymienionej firmy. Jako rodzice sprzeciwiamy się i apelujemy o ponowne przeprowadzenie konkursu ponieważ aktualnego wyniku nie akceptujemy.  Nie chcemy aby firma OL-MARO przygotowywała i dowoziła posiłki do naszej szkoły, a najchętniej prosimy o przywrócenie stołówki i zapewnienia talerza zupy dla każdego ucznia.

Rodzice dzieci Szkoły Podstawowej w Bobrowie

Podpisując, upoważniam Rodzice do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.