Dziś do Warszawy, jutro do Strasburga - 5h elektroradiologów
Skontaktuj się z autorem petycji
gdy lekarzom obniżano o 2 godz. czas pracy według wytycznych UE, stwierdzono, że nie wolno im z tego powodu obniżać pensji ( czyli pracują krócej, zarabiają więcej), technikom wydłużono czas pracy i nie dołożono nawet 1 zł ( czyli pracujemy dłużej, zarabiamy mniej) . Wniosek? - jesteśmy obywatelami gorszej kategorii
Szanowne koleżanki i koledzy!petacja ta miała zobrazować nam nasze zaangażowanie i solidarność zawodową,umiejętność skonsolidowania się wokół wspólnego i palącego problemu.W efekcie obnażyła naszą małość brak wiary i stosowanie postawy smerfa Marudy-nie uda się,nie ma sensu, wstyd po prostu wstyd!!!!!!!!!Wiem że wielu z techników zagląda na tą stronę ale nie potafi wykrzesać z siebie odrobiny chęci aby uruchomić palce na klawiaturze przez 3 minuty.Proszę zatem nie oczekiwać że ktoś zrobi to za Was i nie dziwić się że od Ministerstwa po dyrekcję jesteśmy traktowani jak obywatele trzeciej kategorii!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ludzie obudźcie się, dlaczego nic nie zrobiliśmy zaniczym podpisano ustawę tak bardzo krzywdzącą naszą grupę zawodową. Pytam dlaczego!!! Pielęgniarki i położne potrafią się zjednoczyć i walczyć o swoje. Dlaczego my tego nie zrobiliśmy?????????
Zabrano mi wszystkie przywileje : wcześniejsza emeryture, ochronę przed prom. X w postaci krótszego czasu pracy,wydłuzono czas pracy bez rekompensaty finansowej
Re:
Spodobało mi się Twoje określenie" ustawa szkodliwa" popieram to felerna ustawa.
| This discussion has been closed. |