Mariusz Wlazly do reprezentacji!
Skontaktuj się z autorem petycji
Ciekawa petycja ale nie wiem czy Wlazły jako atakujący wypaliłby na ME. Musiałby trochę pograć na "swojej" pozycji żeby dawna forma wróciła. Ale już na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata jak najbardziej. Pogra sezon w Bełchatowie na ataku i do reprezentacji jak znalazł. Mimo to podpiszę wniosek. Pozdrawiam
i głęboko w niego wierzę.
Re:
no to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo wiele razy powtarzał, że CHCE !
Owszem na początku Mariusz odmówił gry w kadarze, ale to było dawno temu i do tego czasu wiele się z
Bombardier
Chyba nic z tego..
Czas pomyśleć jak zmusić Wlazłego do powrotu.
Czy on tak po prostu może nie chcieć?
Na to powinien być jakiś paragraf!
Popieram słowa I. Mazura , iż nie mamy zbyt dużo diamentów w polskiej siatkówce , dlatego szanujmy to co mamy ... odrzućmy na bok urazy i anse i zacznijmy ratować dobre imię polskiej siatkówki , aby nie skończyła jak reprezentacja piłki nożnej czy piłki ręcznej . pozdrawiam Zbychu
P.S. Mariusz .. wielu z nas nadal uważa Cię za najlepszego atakującego w Polsce , wróć do kadry tchnij w nią dobrego ducha , jak za dawnych czasów :-)
Re:
Gdyby to było zgodne z prawem, pokazałbym Tobie statystyki i dane osób, które się podpisały. Jeśli uważasz, że ponad 1000 osób płci męskiej to hotki, to współczuję.
Re: Re:
A podpisało to ok. 2 700 osób, czyli większość dziewczyn napalonych na zawodników Skry. Sorry, że to piszę, ale jesteście żałośni, bo nie tylko Bartmanowi źle idzie, cała reprezentacja faluje. To co, kolejne akcje: "Gacek do kadry", "Murek do kadry", "Świderski do kadry", "Bosek do kadry", "Bednaruk do kadry"?! Prawda jest taka, że nie lubicie Bartmana i dlatego go hejtujecie, bo jakoś o Jaroszu tam nic nie napisaliście. Nie, nie jestem jego hotką, nie lubię go, ale widzę, że Wy nie możecie sobie poradzić z tym, że 100% składu Polskiej repry to nie są zawodnicy ze Skry...
Re: Re: Re:
Teraz to obrażasz osoby, które to podpisały. Może zapoznaj się z opinią Mazura, Mielewskiego, Drzyzgi, siatkarzy, którzy teraz nie grają w kadrze i wtedy wydawaj osądy. Spoko, skoro uważasz, że nie lubimy Bartmana, to taką samą drogą mogę stwierdzić, że Ty nie lubisz Mariusza.
Nikt nie zmusza Ciebie do podpisywania, a komentarze, które piszesz, nie spowodują, że ludzie przestaną podpisywać tę petycję.
| This discussion has been closed. |