Ratujmy Klinike Chirurgii Szczekowo-twarzowej w CSK WIM

Pacjent

/ #26 Re: śmierć mojego syna Kuby Nowickiego

2014-01-24 01:31

#24: Iwona Nowicka - śmierć mojego syna Kuby Nowickiego

Bardzo mi przykro z powodu Pani straty.

Z drugiej strony można zna Pani nazwiska innych chirurgów, których operowani pacjenci niestety nieprzeżyli operacji? Można by sie pewnie o jakąś listę pokusić i "postraszyć" nazwiskami.

Pisze to tylko dlatego że tak łatwo przychodzi nam pisanie o innych, i z przykrością stwierdzam że taki komentarz, można go nazwać i opinią, spowodowany żalem, bólem, może chęcią zemsty - dobitnie działa na społeczeństwo. Chcę tylko wierzyć że w tej smutnej sprawie Pani znajdzie swoje miejsce, i ten komentarz choć trochę ukoja Pani ból. A osoby ktore będą czytać te posty pozwolą sobie na więcej refleksji i w swej ocenie zasiegną glębiej, znajdą więcej informacji.

Z mojej strony dobitnie jest współczucie do losu jaki Panią spotkał, ale nazwisko dr Przybysza będzie się równało z tym że dał mi drugie życie, uważam że akurat ten dr ma fenomenalne podejście do pacjenta. Mam zupełnie inne doświadczenia, i wiem że w wielu sytuacjach to "Bóg tak chciał" aby tak się stało, że własnie tam trafiamy gdzie jesteśmy, że własnie to dostajemy co mamy dziś.