Ratujmy Klinike Chirurgii Szczekowo-twarzowej w CSK WIM

Gość

/ #31 Opinia Pani Moniki Nowickiej

2014-03-20 11:34

Wiem , że bólu matki nic nie ukoi , wiem jako matka jak wygląda cierpienie po stracie, ale czy poprzez oskarżenie innych ukoi Pani swój ból, a może poprostu ich wszystkich uśmiercić?, czy wtedy byłaby Pani szczęśliwsza?. Zawód lekarza należy do najbardziej odpowiedzialnych zawodów świata a szczególnie zawód chirurga, ale każdy zabieg zawsze niesie za sobą ogromne ryzyko, miałam ich kilka i jeden z lekarzy -chirurgów po 2 godzinnej walce o moje życie powiedział: ja już nigdy nie podejmę się u Ciebie kolejnego zabiegu , po prostu mam nietolerancję narkozy. Proszę przeczytać co ja napiszę : bardzo lubię rośliny , chodowałam je przez lata z sukcesem , od kilku lat nie mogę dochować sie żadnego kwiata w domu, rośnie tak długo dopóki ja nie postaram się go przesadzić do większej doniczki.Poszukując przez lata przyczyny , w tym roku dotarłam do bardzo cennej informacji , nie należy wsadzać rośliny w tą doniczkę w której poprzednia roślina się zmarnowała , nie należy też wykorzystywać tej starej ziemi. Tak więc reasumując ten bardzo młody silny na pozór , miły i kochany przez Panią mężczyzna miał swój problem zapewne taki o którym ON nie wiedział i nie był też możliwy do oceny medycznej, tzn,nie pokazały tego badania przed zabiegiem. Gdyby zdrowie i Jego problemy dawały identyczne objawy u Każdego człowieka to dzisiaj mielibyśmy skuteczne metody walki ze wszystkimi chorobami a przede wszystkim z rakiem. Na tą chorobę ,która niestety daje się diagnozować ale nie daje się leczyć ze skutkiem pozytywnym jak zapewne PANI wiadomo nie ma leku. Być może i PANI UKOCHANE DZIECKO posiadało problem może nawet genetyczny o który nikt nie wiedział a tym bardziej SYN i nie poinformował o tym lekarzy przed zabiegiem.? Łączę się z Panią w bólu po stracie UKOCHANEGO SYNA i przesłam wyrazy współczucia -też matka syna.