Petycja o oddalenie praw moderatorskich

Quoted post

Shillo

2015-11-08 19:38

Dziewuchy, ja powiem tak: Nie widzę sensu prania brudów publicznie, nie lubię tego, a takie zachowanie uważam po prostu za dziecinne i ponieżej poziomu (możecie to traktować jako osobistą uwagę, lub nie. Wedle uznania). Już kilka razy powtarzałam, że nie będę się wypowiadać na temat zachowania Geo, czy to każdej innej modki, bo nie jestem do tego w żaden sposób uprawniona, nie jestem niczyim adwokatem, a i z pewnością nie jestem osobą bezstronną.

Od siebie mogę powiedzieć tylko, że nikt nie jest święty, idealny i śnieżnobiały - każdy swoje za uszami ma, a jeszcze inaczej na to patrzą inni. Dla jednego coś jest pierdołą, a dla drugiego końcem świata. Trzeba tylko ochłonąć, policzyć do dziesięciu (czy tam stu, ile kto potrzebuje) i zastanowić się, czy strzelanie do muchy z armaty faktycznie jest dobrym rozwiązaniem, czy może jednak da się rozwiązać to inaczej, np. kapciem ;)

Odpowiedzi

Tadzio

#46 Re:

2015-11-08 21:40:56

#40: Shillo -  

Zgadzam się (jak już napisałam wcześniej) z tym ze wywlekanie spraw z elitami jest przedawnione, ale nie chodzi też tylko o tamten incydent - na pewno tyle osób by się tu nie zebrało gdyby tylko o to chodziło.  Mi to wisi czy Geo będzie modem czy nie będzie - bo może być ktoś i jeszcze gorszy w jej miejsce, ale wielu użytkownikom wielokrotnie zaszła za skórę, widząc po dzisiejszym odzewie. To nie jest jednorazowa akcja w obronie konkretnej osoby w konkretnej sprzeczce, tylko ogól opinii zebranych przez dłuższy czas. To jest fakt, którego nie da się ignorować. Shillo, nikt nie chce strzelać z armaty, nikt nie chce iść jej ukrzyżować, nikt jej źle nie życzy, ale nie można zaprzeczyć że problem istnieje i dotyka całej społeczności.
Wiem że nie piszesz (piszecie, Rukson) że to zignorujecie, ale zdajecie się ku temu chylić.