Jednorazowe 500+ dla ciężarnych w 7 miesiącu w formie bonu żywnościowego do realizacji w polskich sklepach.

Zapraszamy także na nową stronę ,,Ciąża 500+". ,,Petycja o jednorazowy bon żywnościowy o wartości 500 zł dla ciężarnych w 7 miesiącu ciąży do realizacji w polskich sieciach sklepów. Bon składałby się z 5 mniejszych bonów po 100 zł. Kobiety mieszające na wsi, gdzie nie miałyby dostępu do sieci, otrzymywałyby gotówkę. Bon mógłby obejmować kobiety niezarabiające lub zarabiające poniżej średniej krajowej w wysokości 5200 zł.

Petycja wnosi także o wycofanie 500+ dla ludzi zarabiających powyżej średniej krajowej, np. polityków lub biznesmenów. Petycje mogą podpisać osoby, które mają ukończone 16 lat."

Strona ,,500+ dla ciężarnych".    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Strona ,,500+ dla ciężarnych". do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.