Lista poparcia dla działań OSOD mających na celu zmianę decyzji odnośnie zamknięcia oddziału transplantologii nerek w Szpitalu Specjalistycznym Jana Pawła II w Krakowie

Poparcie dla działań Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Osób Dializowanych w moim imieniu, mających na celu zachowanie w dotychczasowej postaci, istnienia i funkcjonowania zespołu zajmującego się przeszczepami nerek, opieką medyczną nad pacjentami wymagającymi leczenia za pomocą przeszczepiania nerek także po przeszczepie w  Krakowskim Szpitalu Specjalistyczny im. Jana Pawła II. Poparcie dotyczy także posługiwania się podanymi poniżej danymi w celu realizacji celów określonych powyżej.

*Administratorem Danych Osobowych jest  Ogólnopolskie Stowarzyszenie Osób Dializowanych w Krakowie, ul. Wilczy Stok 12, 30-237 Kraków. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji statutowych zadań Stowarzyszenia. Dane będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji celów. Zapoznałam/em się z klauzulą informacyjną dostępną na stronie internetowej Stowarzyszenia, z którym można skontaktować się listownie lub za pomocą email: osod@osod.info Działając w imieniu własnym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Osób Dializowanych z siedzibą w Krakowie. Podane  dane osobowe zostały dobrowolnie i będą przetwarzane w celu realizacji statutowych zadań Stowarzyszenia.

Ogólnopolskie Stowarzyszenie Osób Dializowanych    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Ogólnopolskie Stowarzyszenie Osób Dializowanych do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.