Zamknięcie wszystkich sklepów, zakładów pracy aby zapobiec rozprzestrzenianiu się wirusa i przekazanie 60% wynagrodzeń pracowników na pomoc w walce z epidemia

W związku z krytyczna sytuacja w kraju zwracam się do zdrowego rozsądku rodakow- zakończmy roznoszenie wirusa po całym kraju. W związku z tym potrzebne są dość drastyczne działania a mianowicie zamknięcie wszystkiego tzn. sklepów zakładów pracy granic, po prostu ZOSTAŃMY W DOMU a środki przeznaczone dla pracowników niech pracodawcy przekażą na pomoc szpitalom i ludziom zarażonym i państwu na zaspokojenie najpilniejszych potrzeb. Także pseudo "chorzy" na rentach chorobowych co "jęczą" przed komisją a potem cudu ozdrowienia doświadczają powinni się opamiętać. Zabranie 500+ i innych świadczeń rodzicom i ich dzieciom to nic, to tylko kropla w morzu potrzeb. Dajcie też coś od siebie wielcy ludzie pracy a nie tylko innym byście zabierali.

Podpisując, upoważniam Joanna do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.