Stop bezprawnym badaniom w RODK
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: RODK jest stronniczy jestem tego pewna.
#18: Katarzyna J. - RODK jest stronniczy jestem tego pewna.
kurcze, mnie niedlugo czeka badanie wlasnie w Glogowie? jest sie czego bac?
Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
RODKA
Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
#103: Sofija - Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
Sofija to jest norma !! u mojej siostry tez tak było !!
Re: kiedy badania
Ja wiem ze kierownik RODk w Rzeszowie wcale nie ukrywa protekcji
Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
#103: Sofija - Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
Wyrok na moje malutkie niepełnosprawne dziecko wydała tam kobieta lecząca alkoholików i nie mająca nic wspólnego z psychologią dziecięcą, nie wiedząca co znaczy dobro dziecka, tym bardziej niepełnosprawnego.
Re: Re: RADA
#53: Zabralimisynka - Re: RADA
Jak to państwo pokrzywdzone?!Przecież rodk jest aparatem państwowym tak jak i prokuratura! Sami siebie krzywdzą za nasze podatki?
Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.
#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.
Zgadzam się, to jest tragedia... Dla dziecka i dla mnie-matki, tragedia...
Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.
#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.
Zgadzam się, to jest tragedia... Dla dziecka i dla mnie-matki, tragedia...
Re: Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
#108: mama - Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
To jest tragiczne, co dzieje sie w tych Ośrodkach... Tragiczne dla dzieci i dla Nas-rodziców... Czego dotyczy pozew i co możemy wskórać???
Re: Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
#108: mama - Re: Zbiorowy Pozew Przeciwko ROdk w Szczecinir,Piszcie do mnie!!!
To jest tragiczne, co dzieje sie w tych Ośrodkach... Tragiczne dla dzieci i dla Nas-rodziców... Czego dotyczy pozew i co możemy wskórać???
Re: RODK - wstyd, że coś takiego istnieje w XXI w
#12: maciek - RODK - wstyd, że coś takiego istnieje w XXI w
Jak bardzo ubolewam, że wcześniej nie zagłębiłam się w temat... Tragedia... A było tak, jak Pan pisze, wierzyłam, że prawda i dobro zwycięży... Niestety... z krzywdą dla dziecka przede wszystkim...
Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje
#92: mama - Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje
Przychylam się w 100% do Pani zdania, tragiczne to wszystko...
Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje
#116: Martyna - Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje
szanowni Państwo , nie wolno składać broni , jestem kobietą , ale jak patrzę na kierowniczkę z RODK-a częstochowskiego to nie mogę uwierzyć że tak mozna wyglądać , a jak otworzy "usta" , to nie można uwierzyć że jest kierowniczką. Cały zespół pseudo pedagogów i psychologów , to zwykła szarańcza , która pilnuje swoich stołóków , a nie dobro dzieci , i jak piszecie układy i układziki , to decyduje . Kobietom nic nie grozi na tych badanich zawsze wygrywają , bez względu jakie są, przykre ale prawdziwe, dobrzy ojcowie na tych pseudo badanich numerujcie strony tych testów ,bo potrafią podmieniać , nie bójcie się nagrywać nawet bez ich zgody , z ukrycia , nie bać się tych babszytli ,one wtedy spuszczają z tonu . Jak mają do czynienia z mało inteligentną matką to wypełniają za nie test . Rezygnujcie z tych "badań" godnych ubolewania. Znam przypadek, matka o swoim dziecku 3 -y miesięcznym napisała 300 SMS-ów że mam dość tej P...y , i jeszcze gorszej treści myslicie że sąd częstochowski zabrał jej opiekę nie , babcia dziecka działa w byle jakim stowarzyszeniu częstochowskim , układziki , a koleżanki młodej mamy powiedziały do ojca odebierz jej dziecko , bo powiedziały że rozłożyła nogi aby wygodnie żyć bo ojciec jest ustawiony.Panie drogie dbajcie o swoja reputację , bo wstydzę sią za takie baby bo to nie kobieta i matka.
częstochowa1
Tak jak piszecie układy , układziki i podobnie jw. komentarz wstyd za takie kobiety .
Re: Re: RODK w Sosnowcu
Re: Precz z anarchią
#101: a priori - Precz z anarchią
Chętnie usłyszę o rzekomej szarlatanerii w RODK w Zielonej Górze i tej kasie na Wasz koszt i budżetu. Konkretnie. Zero pomówień. I proszę rozwinąć zdanie "Oszuści z RODK celowo będą mataczyć, zmyślać, przekręcać, żeby wydłużyć procedurę". To szanowny panie czy szanowna pani są pomówienia.
Nie dla hajterstwa
Albo ten raport z badań tych rodekow. Raport na który powołujecie się oparty jest na 70 - 80 opiniach na cały kraj?! Litości, to jest niewiarygodne. Brak słów, jad i urazy do świata. Pozdrawiam.
Re: Re: Precz z anarchią
#121: kierownik - Re: Precz z anarchią
Te ,,kierownik" (może z RODK ?) postaraj się myśleć logicznie! Już samo wysyłanie wezwań przez RODK w Zielonej Górze do ludzi z dopiskiem ,,,,stawiennictwo obowiązkowe"" jest oszustwem i p r z e s t ę p s t w e m wobec wiarygodności dokumentów. Całe RODK w Warszawie zasłużenie wyleciało na pysk za przekręty. Czy to dotarło do ciebie ,,kierowniku" (RODK ??) ? Ponadto zacytowane pismo z Sądu w Zielonej Górze zawiera wyłącznie kłamstwa, skutecznie niszczące powagę sądu i ufność w sprawiedliwość. Najlepiej żyć w konkubinacie, wtenczas unikniecie przynajmniej sprawy rozwodowej przed Sadem Rej. w Zielonej Górze. Tzw.,,kierownik" (RODK ??) chce wybielić cwaniaczków, bo prawda zabolała !!!!
| This discussion has been closed. |
Precz z anarchią