Petycja ws. decyzji o zwolnieniu Roberta Strzały
Quoted post
T.C. |
#50 Re: Wytłumaczcie mi2012-09-26 09:06#49: ŻENUJĄCE, GDY ŚLEPIEC MÓWI O KOLORACH. - Wytłumaczcie mi Popieram w całości tą wypowiedź! Podpisałam petycję, bo nowi decydenci "Plastyka" stosują zasadę " kto nie jest z nami - jest przeciwko nam" i starają sie pozbyć wszystkich, kogo tylko mogą z kadry pedagogicznej - a to niestety będzie miało swoje odzwierciedlenie w poziomie nauczania. |
Odpowiedzi
K. |
#52 Re: Re: Wytłumaczcie mi2012-09-26 11:26:56#50: T.C. - Re: Wytłumaczcie mi Ja również popieram powyższą wypowiedź. Z panem Robertem miałem tylko pojedyncze zastępstwa na lekcjach z języka polskiego, ale jego charyzmę i chęć nauczania (co w dzisiejszych czasach jest coraz rzadziej spotykane) było czuć na odległość. Rozumiałbym może te negatywne wypowiedzi, gdyby ci ludzie mogli powiedzieć "Tak, miałem/am lekcje z tym panem i zupełnie nie odpowiada mi jego sposób nauczania - słuszna decyzja dyrekcji" tymczasem wszystko wskazuje na to, że nie ma takiej osoby, której się nie podobał sposób prowadzenia zajęć przez pana Roberta. Przynajmniej jak do tej pory nikt się nie ujawnił. Ktoś tutaj wyskoczył z tekstem, że ma zadatki na pedofila. Śmiech na sali. Lepiej pozostawić to bez komentarza. Może gdyby kogoś innego chcieli zwolnić byłoby mniej emocji. Jednak jak widać po tych burzliwych wypowiedziach jest zupełnie inaczej, a to świadczy o tym, że coś musi w tym być. Pozdrawiam pana Roberta - mojego egzaminatora na maturze ustnej z języka polskiego. |
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
PETYCJA do Marszałka Hołowni ws. odmrożenia projektu ustawy dot. karania za propagowanie banderyzmu!
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego Ostrowa Tumskiego w Poznaniu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
Nauczyciel wychowania przedszkolnego to zawód – NIE dla zmian pod przykrywką ratowania systemu!
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Nocne ograniczenie sprzedaży alkoholu
11664 Utworzone: 2025-09-03
Ratujemy skatepark wyspa poznań
1630 Utworzone: 2025-09-04
📢 Petycja o zaprojektowanie tunelu pieszo–rowerowego pod drogą ekspresową S10 w ciągu ul. Tomasza Żuka w Szczecinie
305 Utworzone: 2025-09-04
Przedłużenie linii 122 do przystanku Gagarina we Wrocławiu
196 Utworzone: 2025-09-04
Ograniczenie sprzedaży alkoholu w Warszawie jest koniecznością!
567 Utworzone: 2025-09-01
PETYCJA do Pana Jacka Jaśkowiaka, Prezydenta Miasta Poznania i Radnych Miasta Poznania w sprawie zabezpieczenia i ocalenia historycznej mozaiki przy ul. Chojnickiej w Poznaniu.
699 Utworzone: 2025-08-29
Tak dla zerwania współpracy partnerskiej Łodzi z Tel Awiwem!
648 Utworzone: 2024-05-28
DOSTĘP DO EDUKACJI I ROZWOJU BEZ WZGLEDU NA NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ NASZYCH DZIECI
12253 Utworzone: 2025-07-26
Petycja w sprawie refundacji preparatu Corhydron 100 i 25 (proszek i rozpuszczalnik do sporządzania roztworu do wstrzykiwań)
1149 Utworzone: 2025-08-25
TAK! Dla basenu letniego w Kluczborku
181 Utworzone: 2025-08-19
List poparcia dla postępowania habilitacyjnego Katarzyny Lewandowskiej
92 Utworzone: 2025-09-03
STOP hałaśliwym rajdom samochodowo-motocyklowym w Szczecinie
84 Utworzone: 2025-09-03
Petycja w sprawie zabezpieczenia w budżecie miasta Malborka na rok 2026 środków na adaptację pomieszczeń po schronisku młodzieżowym przy ul. Żeromskiego do nowych funkcjonalności
55 Utworzone: 2025-09-03
Ratujmy nasz Bike Park w Sanoku. Nie zabierajcie nam miejscówki!
275 Utworzone: 2025-08-14
Za mądrym i skutecznym prawem środowiskowym – przeciw nadmiernej biurokracji
61 Utworzone: 2025-09-02
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
4284 Utworzone: 2025-05-23
STOP dla lokalizacji kamieniołomu Jurczyce w Krainie Wygasłych Wulkanów
3960 Utworzone: 2025-03-18
📢 Petycja w sprawie uregulowania zasad funkcjonowania dzierżawionych parkingów na terenie m. Wieliczka i dostosowania ich do obowiązującej Strefy Płatnego Parkowania (SPP)
15 Utworzone: 2025-09-05
SPRZECIW MIESZKAŃCÓW - dotyczący sprzedaży części parku w Sulimowie
139 Utworzone: 2025-08-31
Stop wykluczeniu komunikacyjnemu mieszkańców Rabowic
359 Utworzone: 2025-07-28