Petycja do Prezydenta Miasta Kalisza ws odwołania Wiceprezydent Barbary Gmerek oraz Kierownika schroniska dla zwierząt Adama Wyszatyckiego

Pani Wiceprezydent Barbara Gmerek dała się nam poznać jako osoba, która nie potrafi skutecznie zarządzać urzędem. Nie potrafi udzielić odpowiedzi na proste pytania, często nie przestrzega ustawowych terminów odpowiedzi, nie potrafi rozwiązać konfliktu na lini kierownik schroniska dla zwierząt - wolontariusze i niepotrzebnie go jeszcze bardziej zaostrza. Tu trzeba szybkich i radykalnych decyzji. Wolontariat to piękna idea, która została najpierw zniszczona przez kierownika schroniska, Adama Wyszatyckiego, a następnie jeszcze bardziej zdeptana przez Barbarę Gmerek. Jej wypowiedzi, pełne pogardy dla ludzi, którzy poświęcają bezinteresownie swój wolny czas pomagajac zwierzętom, są niegodne urzędu, jaki piastuje.

Mateusz Antolczyk    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.