Petycja poparcia dla Michała Stachyry na stanowisko dyrektora Kazimierskiego Ośrodka Kultury Promocji i Turystyki.

Michał Stachyra od lat funkcjonuje w otoczeniu Kazimierza Dolnego. Dał się poznać jako aktywny uczestnik życia miasta. Poprzez jego autorski projekt fundacji KZMRZ inicjuje wiele wydarzeń kulturalnych w jego przestrzeni. Które jak do tej pory bywały ograniczone przez środki jakimi dysponował. Potencjał jaki daje stanowisko dyrektora w Kazimierskim Ośrodku Kultury Promocji i Turystyki jest zdecydowanie większy. A w rękach Michała Stachyry oceniając go po dotychczasowych dokonaniach, można być pewnym że potencjał ten zostanie w wykorzystany maksymalnie. Powstaje więc szansa oddolnego wsparcia jego działań. Petycja ta ma celu zebranie podpisów pod kandydaturą Michała Stachyry na owe stanowisko. Jeżeli popierasz jego osobę oraz działalność to proszę abyś podpisał się pod tą petycją.

Składając podpis, uprawniam Kacper Krawczyk do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.