Petycja ws. podawania szczegółowej informacji o sytuacji epidemiologicznej w Warszawie w czasie epidemii koronawirusa.

Skontaktuj się z autorem petycji

Informacja o otrzymanej odpowiedzi na petycję

2020-06-06 21:35:58

P. T. Szanowni Państwo,

Bardzo dziękuję za udzielone poparcie zgłoszonej przeze mnie petycji, zarejestrowanej w Urzędzie  M. St. Warszawy na https://petycje.um.warszawa.pl/petycje.php pod nr  44/2020 i datą wpływu w dniu 5 kwietnia 2020 r.

Uprzejmie informuję, że po prawie 2 miesiącach – Urząd Miasta Stołecznego Warszawy  udzieliło odpowiedzi na przedmiotową petycję.

Otrzymaną odpowiedź pozwalam sobie do Państwa przesyłać w formie  linku https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2981555548599692&id=100002358297232 gdyż na stronie internetowej, przy petycji 44/2020 nie ukazała się jeszcze stosowna aktualizacja.

Generalnie na petycję odpowiada tylko ostatni akapit, ale i on ma wątpliwą merytorycznie wartość.  Wskazany link https://www.pssewawa.pl/p,249,sytuacja-epidemiologiczna-na-terenie-powiatu-mst-warszawy-zwiazana-z-koronawirusem-sars-cov-2-wywolujacym-zachorowanie-na-covid-19  nie umożliwia uzyskania informacji, o którą wnoszono w petycji …

Bogusław Ryszka

Bogusław

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.