Petycja przeciw organizacji psuedonaukowej konferencji w gliwickiej Arenie

Skontaktuj się z autorem petycji

Złożyliśmy petycję! A Okręgowa Rada Lekarska wystosowała apel do prezydenta Gliwic.

2024-03-01 14:45:12

Właśnie złożyliśmy petycję - jedną kopię u prezydenta miasta Gliwice, a drugą wysłaliśmy listem poleconym z potwierdzeniem odbioru do prezesa Areny Operator.

Jednocześnie apel swój wystosowała Okręgowa Rada Lekarska, wysyłając pismo do prezydenta z prośbą o powstrzymanie organizacji skandalicznej konferencji. W liście zwrócono uwagę, że konferencja została już usunięta z terenu Międzynarodowych Targów Poznańskich - mam nadzieję, że ten przykład posłuży jako wzór także Gliwicom. List trafił też do wiadomości marszałka województwa, wojewody oraz Rzecznika Praw Pacjenta.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za zaangażowanie. Szczerze liczymy, że presja nasza - mieszkańców Gliwic i okolic, środowiska lekarskiego oraz mediów wpłynie pozytywnie na władze miasta i zrezygnują z goszczenia tego hańbiącego dobre imię Gliwic wydarzenia.

Alicja Musiał

Dziękujemy za każdy podpis!

2024-03-01 09:07:30

Bardzo dziękujemy za każdy podpis! Dziś złożymy petycję zarówno do prezydenta, jak i do firmy zarządzającej Areną i zamknięmy tę petycję.

Będziemy informować o dalszych postępach.

Alicja Musiał

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.