WIĘCEJ SPEKTAKLI N'SIRAP -petycja

64377806_457682541658530_4552554381869842432_o.jpg

N'Sirap -miasto marzeń, wystawione dwukrotnie (12.06, 18.06) przez grupę musicalową ze studia Artyz. Musical opowiada o piątce przyjaciół, Pawle, Ani, Sarze, Dianie i Julku, który odnajdują butelkę z listem i wyruszają, by odnaleźć opisany w niej N'Sirap.

Aktorzy, tancerze, organizatorzy i wszyscy, którzy mieli doczynienia z tym projektem, bardzo ciężko pracowali przez te dziesięć miesięcy poprzedzających premierę.

Uznali oni, patrząc na ogrom swojego zaangażowania i podekscytowanie widowni, że dwukrotne przedsawienie to niewystarczająco. Nadal jest wiele ludzi, którzy chcieliby i mogliby zobaczyć ten wspaniały musical, gdyby tylko była taka możliwość, a sami widzowie mówią, że nie warto tak zaprzepaszczać wszystkeigo, co udało nam się osiągnąć i chcemy kontynuować nasze dzieło.

Ta petycja obejmuje nie tylko występy w Szczecinie, ale też, możliwie w zachodniopomorskim, lub nawet całej Polsce. Wynik końcowy, tak czy siak, zależeć będzie od liczby podpisów i decyzji organizatorów.

>>> Dziękujemy za wszystkie podpisy! <<<

Podpisując, upoważniam Antoni Zajkowski do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.