Wsparcie finansowe dla MH Automatyki Gdańsk

Skontaktuj się z autorem petycji

Podziękowania i prośba o zapisanie się do Klubu Indywidualnego Wsparcia

2017-05-30 15:57:57

Drodzy Państwo

Chcielibyśmy wszystkim z całego serca podziękować za chęć podpisania się pod tą petycją. Nasze oczekiwania przeszły najśmielsze granice, w najjaśniejszych snach byśmy nie przypuszczali, że w tak krótkim czasie uzbieramy tyle wpisów. Co budujące, wpisy dokonały osoby pochodzące nie tylko z Trójmiasta i okolic, ale również z innych zakątków Polski, jak Nowy Targ, Tychy, Toruń, Jastrzębie czy Warszawa, a ponadto osoby mieszkające poza granicami naszego kraju z państw skandynawskich, Niemiec, Wielkiej Brytani a nawet Stanów Zjednoczonych ! :).
Poza tym wyrażamy ogromną prośbę o darowizny comiesięczne, płacone od minimalnej kwoty 20 zł. W przypadku gdyby było nas 700 osób (czyli połowa która podpisała petycję ) i wstąpi do klubu z najmniejszym pakietem tzn 20 pln to da nam kwotę 170 000 zł w sezonie. Klub założyli kibice i pasjonaci hokeja i chcą aby drużyna była dla wszystkich mieszkańców Trójmiasta. Pokazali determinację aby klub istniał i się rozwijał. Pomóżmy im trochę , aby odnieśli sukces.
Zachęcamy gorąco do złożenia deklaracji, która znajduje się na stronie:

Dziękujemy raz jeszcze !

Wejście na konferencję prasową

2017-05-29 07:43:05

Informujemy, że dostanie się na konferencję prasową do Ergo Areny będzie możliwe wejściem C1 obok "Rehabsport Clinic".

Spotkanie na konferencji prasowej

2017-05-28 09:49:38

29.05.2017 o godz. 18:30 w Ergo Arenie odbędzie się konferencja prasowa odnośnie przyszłości gdańskiego hokeja ! Zapraszamy gorąco wszystkich chętnych, gdyż każdy będzie mógł uczestniczyć podczas wystąpienia naszego zarządu !

Kibice MH Automatyki Gdańsk

ZATWIERDZANIE WPISU NA SWOICH POCZTACH MAILOWYCH !

2017-05-28 07:40:51

Drodzy Państwo

Jeśli ktoś nie zauważył, potrzebne jest zatwierdzenie wpisu klikając na unikalny link przesłany na skrzynkę pocztową. Prosimy o dokonanie tej czynności, w przeciwnym razie wpis będzie nieważny !!!

Pozdrawiamy

Kibice MH Automatyki Gdańsk

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.