Madonna: The Celebration Tour - chcemy koncertu w Polsce!

Skontaktuj się z autorem petycji

Petycja w sprawie koncertu Madonny w Polsce - dalsze kroki

2023-04-24 18:41:14

Dziękujemy za podpisanie petycji w sprawie sprowadzenia Madonny do Polski! Wierzymy, że liczny odzew nie pozostanie niezauważony wśród potencjalnych organizatorów.

Jednocześnie chcemy poinformować, że informacje o zgromadzonych podpisach przekażemy do przedstawicieli Live Nation Polska.

Choć nie mamy jasnych informacji i NIE SĄ to potwierdzone informacje, wierzymy, że organizacja tego koncertu w Polsce jest możliwa, jeśli MAdonna zdecyduje się kontynuować trasę latem 2024 roku w Europie.

Prosimy o sprawdzenie, czy po podpisaniu petycji, serwis nie przesłał do Państwa wiadomości z prośbą o potwierdzenie podpisu. W takim przypadku podpisy te nie zostają doliczone i nie pojhawiają się w petycji. Z góry bardzo dziękujemy.

PS: Choć wiemy, że to nie to samo, najbliższą na ten moment okazją do wspólnej integracji fanów Madonny jest impreza "The Celebration Party", która odbędzie się 22 lipca 2023 - tydzień po starcie trasy - w klubie Kicz na Kazimierzu w Krakowie. Więcej szczegółów na stronie wydarzenia: https://www.facebook.com/events/2166863303518904

Krystian Horwacik (RoyalMadonna.com)

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.