Zmiana regulacji prawnych agencji pracy tymczasowej w Niderlandach!.

Niniejsza petycja zostanie rozszerzona o obszerny opis oraz przekazana do parlamentu Europejskiego. Proszę o wasze poparcie.

• Unormowania prawne agencji pracy w taki sam sposób jak ma to miejsce w innych krajach Unii europejskiej. Tzn. wyciągnięcie z szarej strefy.
  • Zaprzestania mikro kradzieży na tysiącach osób każdego tygodnia poprzez wyciąganie konsekwencji prawnych oraz nakładaniu kar administracyjnych na nieuczciwe agencje.
  • Ile lat można słuchać że ktoś się pomylił tysięczny raz przy tej samej czynności jaką jest liczenie  roboczogodzin bądź robieniu przelewu za ciężka pracę.

Czemu my ludzie pracy mamy być najbardziej pokrzywdzeni w Niderlandach w tym cyrku zwanym Unią Europejską. Tyle Holendrzy mówią o równości i poszanowaniu a akceptowalnym jest u nich przyjmowanie wytłumaczenia biur agencji pracy tymczasowej że ktoś pomylił się przy robieniu wypłat. Jeśli ktoś myli się setny raz znaczy że jest idiotą bądź złodziejem nie mogący prowadzić działalności w której jest odpowiedzialny za pieniądze innych. Jest to nie dopuszczalne oraz wielką szkodą jest że praktyka ta nie ma miejsca podczas wypłat dla Holendrów

Roger Jasna Strefa    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Roger Jasna Strefa do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.