W związu z wyrokiem Sądu Miejskiego w Rovere della Lona zwracam się z prośbą o kasację wyroku uśpienia dla psa Miro

W związku z niezgodnym z ludzkim poczuciem sprawiedliwości, okrutnym wyrokiem w sprawie psa Miro zwracamy się z prośbą o poparcie prośby do sądu w Rovere della Lona aby zmienił wyrok nakazu uspienia zwierzęcia. Wydaje się niezgodnym z logiką, aby karać zwierzę tak okrutnie za zachowanie, które jest częścią jego natury.
Dodatkowo, zobowiązania, które podjął opiekun Miro wydają się więcej, niż wystarczające aby zagwarantować sąsiadowi ciszę, na której mu zależy.

Jadwiga Stępień    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.