Zwiększenie częstotliwości autobusu linii 189

Drodzy Państwo,

ciągle otrzymujemy sygnały od mieszkańców Bemowa odnośnie potrzeby zwiększenia częstotliwości autobusu linii 189. Jest to jedna z najważniejszych linii na Jelonkach i nie tylko. Niestety już po kilku przystankach dostanie się do autobusu jest trudne z powodu przepełnienia. To znacznie zmniejsza komfort jazdy i wpływa negatywnie na bezpieczeństwo podróżujących szczególnie dzieci czy osób starszych. Według badań ZTM jest to jedna z najbardziej obleganych linii. Działajmy razem aby zwiększyć jej częstotliwość. Już raz nam się udało zwiększyć czestotliwość tego autobusu, a takze uchronić przed skasowaniem dwie inne linie. Zachęcamy do wsparcia naszych działań, aby ZTM zobaczyło, że jest to prawdziwa potrzeba mieszkańców! Podpisz petycję.

Radni Wybieramy Bemowo: Marta Sylwestrzak i Jarosław Oborski

Radni Wybieramy Bemowo Marta Sylwestrzak i Jarosław Oborski    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.