Apel do członków Pzł

Do Przewodniczącego Zarządu Głównego Polskiego Związku Łowieckiego Lecha Blocha i Prezesa Naczelnej Rady Łowieckiej Andrzeja Gduli
– my myśliwi, członkowie Polskiego Związku Łowieckiego w obliczu aktualnych zdarzeń dotyczących polskiego łowiectwa i naszego zrzeszenia – braku zdecydowanej postawy władz i działań w obronie PZŁ, kompromitacji wobec opinii publicznej i myśliwych, braku transparentności w sferze finansów związkowych, utrzymywaniu „kolesiowskich” struktur oraz braku wizji rozwoju i promocji polskiego łowiectwa w środkach masowego przekazu żądamy natychmiastowego ustąpienia z zajmowanych funkcji.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.