Chcemy koncertu One Direction w Polsce

DIRECTIONERS oraz fanki brytyjsko-irlandzkiego zespołu One Direction, składającego się z czterech brytyjczyków ( Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles) oraz jednego irlandczyka (Niall Horan) błagają o sprowadzenie ich do Polski w 2014 roku.

My DIRECTIONERS chcemy, aby 1D zagrali wreszcie swój pierwszy koncert w naszym kraju. Od bardzo dawna staramy się, aby chociaż jeden z nich zobaczył akcję na Twitterze pod hasłem: #PolandNeedsOneDirection. Dzięki niej w tym roku mówili o nas nie tylko w polskiej telewizji, ale również za granicą :) Niestety nasza praca nie została jeszcze doceniona. Mimo to DIRECTIONERS nigdy się nie poddają, tworzą kolejne akcje i zakładają nowe petycje, tweetują do chłopaków, robią wszystko, aby mogli zobaczyć ich na polskiej scenie. Dla DIRECTIONERS taki koncert to spełnienie niemożliwych do spełnienia marzeń.

Jeśli chcesz uszczęśliwicie siebie, mnie i inne DIRECTIONERS to podpiszę tę petycję. Tylko o to proszę :)

Mająca nadzieję na koncert One Direction w Polsce - Directionerka Nicole