Czysta woda na Młyn!

Zwracamy się z obywatelską interpelacją do Burmistrza Miasta w sprawie jakości wody doprowadzanej do mieszkańców Osiedla przy Młynie w Redzie. Pomimo wielokrotnych monitów i próśb, kierowanych do wspólnot mieszkaniowych, a także do Stacji Sanitarno Epidemiologicznej w Wejherowie, stan wody, która jest dostarczana do naszych mieszkań, w której się myjemy, a przede wszystkim, którą spożywamy, jest dramatyczny! Woda była kilkukrotnie badana i jej stan jest określony jako zdatny do picia (!), jednak rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Do oficjalnego pisma zostaną dołączone zdjęcia osadów znajdujących się w wodzie oraz pełen opis sytuacji oraz dokumentacja fotograficzna. Prosimy o podpisy, coś w końcu trzeba z tym zrobić.

Stowarzyszenie Redzka Kupa Wstydu    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.