Instalacja światłowodu firmy Orange w miejscowości Piersno

Drodzy Mieszkańcy miejscowości Piersna w związku z dużym zainteresowaniem, zmianą technologiczną oraz coraz większym znaczeniem technologii internetowej w Naszym świecie zwracam się do Państwa z prośbą o podpisanie petycji mieszkańców, która w Państwa imieniu zostanie przekazana do firmy Orange S.A. To już nie pierwsza próba wywarcia presji na firmie Orange, być może taka forma będzie skuteczna.

Treść petycji:

My, niżej podpisani mieszkańcy miejscowości Piersno zwracamy się z prośbą o podjęcie się budowy instalacji światłowodowej w naszej miejscowości. Wspomniane miejscowości zamieszkuje łącznie około 500 mieszkańców gdzie dostęp do Internetu ma duże znaczenie dla młodzieży oraz dorosłych (nauka oraz praca). Teren zabudowy wciąż się powiększa o nowe gospodarstwa domowe, które nie mają dostępu do Internetu tradycyjną drogą kablową zapewniającą największą stabilność lub nasze łącza pozwalają osiągnąć maksymalną przepustowość 20 mb/s. Dotychczas podejmowane przez nas działania nie przynosiły żadnych efektów. Składaliśmy indywidualne zgłoszenia, zbiorcze petycje i wypełnialiśmy ankiety. Mamy nadzieję, że petycja podpisana przez mieszkańców pokaże skalę zainteresowania oraz zapotrzebowanie na podłączenie wyżej wymienionej instalacji.

Z wyrazami szacunku,

Mieszkańcy Piersna

Michał Medyński    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Michał Medyński do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.