Możliwość załatwiania się na trwaniku!!

Witam was, ludzi. Czy wy też macie czasami wrażenie że jak was ciśnie na 1 lub na 2 i nie ma toalety w okolicy to chcieli byście się opróżnić na trawniku koło jakiegoś drzewka? Już jesteście obok chcecie to zrobić kiedy funkcjonariusz policji was powala na glebe kajdanki na ręce i na dołek po czym wszystkim dostajesz mandat za załatwianie się w miejscu publicznym i kare za obnażanie się? No właśnie!!! Znamy to uczucie!!! Popatrzcie, pies czy kot jak i inny przedstawiciel gatunków może spokojnie załatwiać się na trawniku i jakoś policja nie ściga (no w sumie pies psa nie ściga ;) ). Dobra ale teraz poważnie. Domagamy się możliwości załatwienia potrzeby w dogodnym miejscu pod drzewem w razie potrzeby!!! Mamy w końcu XXIw!! Kiedyś nasi przodkowie nie mieli takich problemów. Załatwiali się gdzie popadnie, a teraz? No właśnie, my się cofamy... Już nie mówię by na środku miasta, takie centrum warszawy gdzie ludzi tyle co na promocjach: przedmiot za free - i nagle tysiące cebulandii zbiera się po 30 darmowych powerbanków by pokemony dłużej trzymały, ale kawałek dalej gdzie jest mniej ludzi jak bananów w starych przedwojennych domach. Jak jesteście ze mną podpiszcie petycję i wysyłamy ją do Szanownego Prezydenta A. Dudy!!