Poparcie dla stacji Wawelo w Pychowicach

Szanowni Państwo,

Pychowice to szybko rozrastające się osiedle zamieszkiwane w dużej mierze przez ludzi młodych i aktywnych. Wzrost liczby mieszkańców nie idzie jednak w parze z rozwojem infrastruktury rowerowej na osiedlu. Bliskość Ruczaju jest tylko pozorna, a możliwości korzystania z jego infrastruktury ograniczone. Co więcej, Pychowice leżą przy ruchliwej drodze rowerowej do Tyńca, dlatego nie tylko mieszkańcy osiedla ale także całego Krakowa korzystaliby z nowej infrastruktury.

My jako aktualni lub przyszli użytkownicy rowerów Wawelo, wyrażamy poparcie dla budowy kolejnej stacji rowerów miejskich na obszarze Pychowic. Liczymy że liczba zainteresowanych stacją osób przekona Państwa do rozwoju sieci w tym kierunku.

Z poważaniem,

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.