Prośba o koncert eFeM w Polsce

31 sierpnia 2015

Szanowny Panie Michale!

Zwracamy się do Pana z prośbą o zorganizowanie jednego koncertu zespołu eFeM podczas jesiennej akustycznej trasy Ewy Farnej w Polsce. W związku z tym, że zainteresowanie jest duże chciałybyśmy bardzo, aby taki koncert się odbył. Swoją prośbę uzasadniamy następującymi argumentami: W Polsce jeszcze nie było okazji, aby eFeM mogło się zaprezentować, a wielu polskich fanów zespołu nie ma możliwości pojechać za granicę na ich koncert. Występ ten znacznie urozmaici koncert Ewy, a także dzięki niemu zespół będzie mogł się zaprezentować szerszemu gronu odbiorców w Polsce. Fani eFeM będą mogli na żywo posłuchać swoich idoli, a także kupić płytę czy zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie. Ilość koncertów jest znikoma, a chcielibyśmy aby to się zmieniło.
Mamy nadzieję że nasza prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.

Pozdrawiamy. Fani zespołu eFeM