Prosimy o odblokwanie komentarzy na kanale Family Beauty Box platforma YouTube

49259AFE-7578-47C9-918B-4D671C7FEEAB.jpegSzanowni Państwo,

Od jakiegoś czasu na kanale YouTube Family Beauty Box, dzieją się nieprzyjmne rzeczy i to nie z powodu twórcy tylko zaplecza platformy YouTube, w tym celu zbieramy podpisy i apelujemy do administratorów o odblokowanie komentarzy pod filmami, kanał bez możliwości kontaktu z autorem mija się z celem, zarówno my, widzowie jak i Ania, twórca kanału - chcemy mieć swobodę komunikacji i przekazu pod filmami, wiemy, że wprowadzono teraz pewne zmiany odnośnie bezpieczeństwa rodzinnego, ale nawet filmy nie zawierające owych treści też nie mają funkcji komentarza.

W celu poświadczenia załączam link do kanału:

Nasze głosy są potwierdzeniem jak ważna jest dla nas ta funkcja, kontakt z autorem oglądanych w waszym serwisie treści, bardzo prawdopodobne, że niedługo na Waszych ulubionych kanałach platformy YouTube również pojawi się podobny problem, dlatego uprzejmie proszę o podpisanie, a  zarząd YouTube o rozwiązanie problemu.

Składając podpis, uprawniam Filip Spytkowski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.