W sprawie reformy wymiaru sprawiedliwości

Proszę o przeprowadzenie jak najskuteczniej tej reformy aby ludzie którzy do tej pory byli wyzyskiwani przez prawników ,lekceważeni przez sędziów oraz manipulowani przez organa sądownicze mogli bez obaw dochodzić swoich praw .Niech ta ustawa rozliczy skorumpowanych sędziów , prokuratorów, pseudo biznesmenów oraz wszystkich tych którzy przyczynili się do matactw i twierdzą że są zgodnie z prawem .Ludzie którzy są mniej zamożni lub nie mają tzw układów do tej pory nie mogli liczyć na sprawiedliwość. Mam głęboką nadzieję że pozbędziemy się patologii a  sprawy jakie pokazywane są np. w programie,, Państwo w Państwie ''nie będą miały miejsca. Pozdrawiam.

Michał Zajkowski    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Michał Zajkowski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.