ZWALNIAMY TRENERA ROHACKA

Widząc to co się dzieje od dłuższego czasu w sekcji hokeja na lodzie COMARCH CRACOVIA 8 porażek z rzędu,roszady w sztabie trenerskim,nagle rozwiązywanie kontraktow jesteśmy mocno zaniepokojeni sytuacja oraz dalszym funkcjonowaniem sekcji.Brak reakcji na zaistniałą sytuacje ze strony Władz Klubu daje podstawy sądzić że sekcja hokeja COMARCH CRACOVIA jest traktowana po macoszemu!!! Chyba nikomu nie trzeba przypominać o Jubileuszu 100-lecia sekcji,o sukcesach które osiągnęła w okresie prawie dwóch dekad,które zostaną zapisane złotymi zgłoskami w historii Klubu oraz Polskiego hokeja klubowego (Puchar Kontynentalny) Pamiętajac o tym wszystkim nie możemy ciągle żyć historia

Z PASIASTYM POZDROWIENIEM WIERNY KIBIC

Podpisując, upoważniam Cracovia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.